Home Lada frigorifica auto
Lada frigorifica auto
Lada frigorifica auto PDF Imprimare Email
Lada frigorifica auto
Scris de claudia   
Joi, 16 Septembrie 2010 14:27


Lupta cu temperaturile caniculare este una din cele mai grele din timpul verii. Pentru a scapa de canicula bucurestenii au cateva variante ajutatoare. Una din solutiile salvatoare este ca acestia sa se retraga undeva la periferia orasului, la iarba verde, la munte, la tara sau in parcurile umbrite. Pentru ca escapada sa fie una de succes este indicat realizarea unui picnic la iarba verde. Prepararea unui gratar va contribui si ea la obtinerea unui moment de relaxare total. Si pentru camomentul sa fie unul cu adevarat savurat, se recomanda consumul de bauturi racoritoare la temperaturi scazute.Nimic nu poate fi mai placut decat o bautura racoritoare savurata la temperaturi caniculare. . Pentru a putea pastra bautura rece si alimentele intr-o stare buna este nevoie ca acestea sa fie depozitate intr-o lada frigorifica auto. Cunoscuta lada frigorifica auto reprezinta salvarea tuturor orasenilor dornici de distractie la iarba verde. Aceasta lada frigorifica auto poate fi transportata cu usurinta, este usoara, nu ocupa foarte mult spatiu, este incapatoare, poate fi spalata cu usurinta, se depoziteaza in orice spatiu restrans, mentine alimentele si bauturile la temperaturi scazute si este disponibila la un pret avantajos pentru clieni. Din acest motiv se afla in topul preferintelor clientilor in materie de obiecte de camping.Fara o lada frigorifica auto nici un iubitor de natura nu s-ar putea bucura la intensitate maxima de o excursie in natura pentru ca nu ar putea conserva alimentele si bautura nu s-ar mentine rece. In urma unui sondaj de opinie realizat recent pe un esntion de 500 de persoane confirma afirmatia comerciantilor care sustin ca lada frigorifica auto este produsul care inregsitreaza cele mai mari incasari in perioada verii. . Cresterea temperaturilor si lipsa altor variante au facut ca numarul vanzarilor de lada frigorifica auto sa creasca in mod impresionant.
Producatorii de lazi frigorifice auto au inregistrat vanzari record in ultimii 3 ani si se bucura in continuare de un profit avantajos.Magazinele care comercializeaza produse din categoria camping si-au triplet stocul de lazi frigorifice datorita cererilor mari ale clientilor intersati sa achizitioneze o lada frigorifica auto. Furnizorii de lazi frigorifice auto s-au bucurat si ei la randul lor de un profit considerabil.
Clientii achizitioneaza lada frigorifica auto datorita avantajelor pe care aceasta le are si datorita costurilor reduse pe care acest produs le implica.

 


Sondaje

Detii o lada frigorifica?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com